duurzame energie
oplossingen

In hoeverre wilt u
onafhankelijk en vrij zijn?

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de toekomst van duurzame energie. Of u nu een nieuwbouwhuis betreed of uw bestaande huis wilt verduurzamen, zonnepanelen zijn de oplossing. Voor zowel woonhuizen, als een bedrijfspanden zorgt Van der Weerd voor duurzaamheid. Van der Weerd Installatiebedrijf is de specialist als het gaat om het plaatsen en installeren van zonnepanelen.

Een zonnepaneel is een paneel met daarin zonnecellen, die licht rechtstreeks kunnen omzetten in elektriciteit. Door het vermogen van zonnepanelen samen te voegen, kunt u de energiebehoeften van uw gezin of bedrijfs (grotendeels) dekken. Hoe meer zonnepanelen u heeft en hoe hoger het vermogen is van deze zonnepanelen, hoe meer rendement u gaat behalen. Wij adviseren graag over de beste zonnepanelen in uw situatie, alsmede de terugverdientijd van zonnepanelen.

Zonnepanelen en omvormers plaatsen 
Sinds 2011 plaatsen wij al zonnepanelen op zowel platte, als schuine daken. Daarbij plaatsen wij niet alleen de zonnepanelen, maar ontzorgen wij u bij het gehele proces. Denk daarbij ook aan de montagematerialen, de omvormers en de benodigde bekabeling. Omdat kwaliteit één van onze pijlers is, werken wij alleen met de meest kwalitatieve zonnepanelen en omvormers. Enerzijds omdat deze de beste rendementen opleveren, anderzijds omdat kwalitatieve zonnepanelen langer meegaan. Met onze zonnepanelen kunt u tot wel 30 jaar genieten van duurzame energie.

Zonnepanelen installeren door Van der Weerd Installatiebedrijf 
Wilt u meer informatie ontvangen omtrent het plaatsen van zonnepanelen op uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Van der Weerd Installatiebedrijf. Wij helpen u graag met de benodigde informatie en kunnen desgewenst ook een proefberekening maken van het rendement. Zo kunt u direct een inschatting maken binnen hoeveel jaar, u uw zonnepanelen heeft terugverdiend. Daarnaast helpen zonnepanelen niet alleen om uw energierekening (direct) lager te maken, maar heeft het ook positieve effecten op de waarde van uw huis.

Wilt u duurzamer gaan wonen en minder betalen voor elektra? Neem dan contact op met Van der Weerd. Wij helpen u graag verder!