duurzame energie
oplossingen

In hoeverre wilt u
onafhankelijk en vrij zijn?

Bent u op zoek naar gekwalificeerde installateurs om u te ondersteunen in een nieuwbouwproject, woningbouw of ander grootschalig traject? Zoek dan niet verder! Wij helpen u graag met het aanleggen van waterleidingen, rioleringen, elektra en natuurlijk met verduurzaming van uw pand. Wij ontzorgen u tijdens de gehele installatie, van A tot Z. 

Hoe wij dat doen?
Tijdens een eerste gesprek nemen wij u mee in alle mogelijkheden. Daarbij bespreken wij de wensen, maar ook wat wij zelf zouden adviseren. Wij denken graag mee in alle mogelijkheden voor verduurzaming, zodat het pand niet alleen nu, maar ook in de toekomst op & top is.

Realisatie
Het project verdient de maximale aandacht tijdens het proces. Wij blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en houden van korte lijntjes. Alles om de realisatie zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. 

Oplevering
Altijd het leukste moment voor ons; de oplevering. Vanaf dit moment leveren wij de installatie op en zullen wij hem samen met u testen. Werkt alles? Dan kan het genieten beginnen! Ook staan wij natuurlijk na de oplevering nog voor u klaar.

Het vervolg…
Na oplevering is het natuurlijk niet afgelopen. Wij zullen zorgen voor het regelmatige onderhoud, zorgen voor de juiste nazorg en bieden service & onderhoud waar nodig. Van der Weerd ontzorgt u waar nodig!