Viessmann warmtepomp Vitocal 8 kw

Prijs exclusief BTW:
Prijs inclusief BTW:
Subsidie:
Totaal Bedrag:

 

9861,-
€1931,811
2850,-
€9081,81

 

Vitocal 200-S – 8 Lucht/water-warmtepomp in Split uitvoering
De Vitocal 200-S is een split-unitmodel. De efficiënte, toerentalgeregelde Scroll-compressor en de ventilator zijn in de buitenunit ondergebracht. Terwijl de binnenunit, waarin we onder andere de warmtewisselaar en de regeling terugvinden, overtuigt door zijn compacte en daardoor plaatsbesparende constructie.

De voordelen van de lucht/water-warmtepomp Vitocal 200-S in één oogopslag
Vitocal 200-S split-unit warmtepompen zijn ontworpen voor maximaal rendement. Zo profiteert u langdurig van uw investering in onze milieuvriendelijke en duurzame warmtetechniek. Hiervoor zorgt onder andere de modulerende werking. De geproduceerde hoeveelheid warmte wordt daarbij aan de respectieve behoefte aangepast. Wat u te allen tijde een hoge efficiëntie garandeert, ook bij deellastwerking.

VITOCAL 200-S OVERTUIGT

  • Efficiënte en zuinige werking
  • Verwarmen en koelen in één toeste
  • Geschikt voor onlineondersteuning via gratis ViCare-app en Vitoconnect (optioneel)
  • Bijzonder geruisloos door Advanced Acoustic Design (AAD)
  • Eenvoudig te bedienen Vitotronic-regeling met tekst- en grafische weergave

Bivalent
Bij een bivalent (hybride) warmtepompsysteem wordt een warmtepomp naast een (bestaande) gasketel geïnstalleerd. De warmtepomp levert dan de basislast voor ruimteverwarming en soms warm tapwater, terwijl de gasketel bijspringt als de warmtevraag groot is of de warmtepomp onder ongunstige condities moet opereren. Het is een relatief eenvoudige en mogelijk financieel interessante maatregel om het gasverbruik in bestaande bouw vergaand te verlagen tot wel 90%.

Werkomschrijving:

  • Monteren aansluiten Viessman Warmtepomp
  • Monteren aansluiten technische installatie volgens principe schema/tekening. 
  • Inregelen installatie

Houd er rekening mee dat de werkelijke besparingen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, oriëntatie van de panelen, de efficiëntie van de panelen en het energieverbruik van het huishouden.

Het is altijd het beste om contact op te nemen met ons om een nauwkeurigere berekening te krijgen op basis van uw specifieke situatie.