duurzame energie
oplossingen

In hoeverre wilt u
onafhankelijk en vrij zijn?

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde installateurs om uw huis of bedrijfspand te verduurzamen? Zoek dan niet verder! Wij helpen u graag met verduurzaming van uw huis, installatie van zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en met warmteterugwinning. Alles om uw huis duurzamer te maken, waardoor u kunt besparen op de steeds duurder wordende nutsvoorzieningen. 

 

Hoe wij dat doen?
Tijdens een eerste gesprek nemen wij u mee in onze mogelijkheden. Desgewenst kunnen wij direct een proefberekening maken van de (mogelijke) bespaarmogelijkheden, bijvoorbeeld bij installatie van zonnepanelen of installatie van een warmtepomp. 

Realisatie
Uw (nieuwe) woning of bedrijfspand verdient de maximale aandacht tijdens het proces. Wij blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en houden van korte lijntjes. Alles om de realisatie zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. 

Oplevering
Altijd het leukste moment voor ons; de oplevering. Vanaf dit moment leveren wij de installatie op en zullen wij hem samen met u testen. Werkt alles? Dan kan het genieten beginnen! Ook staan wij natuurlijk na de oplevering nog voor u klaar.

Het vervolg…
Na de oplevering is het natuurlijk niet afgelopen. U kunt gaan besparen met uw verduurzaamde huis en wij zorgen voor de juiste nazorg. Heeft de installatie periodiek onderhoud nodig of service? Ook dit kunt u door Van der Weerd installatiebedrijf laten regelen.