duurzame energie
oplossingen

In hoeverre wilt u
onafhankelijk en vrij zijn?

Duurzame techniek

Bij Van der Weerd Installatiebedrijf ligt onze volledige focus op duurzame techniek. Wij focussen ons op onder andere warmtepompen, zonnepanelen en warmteterugwinning. Dit vinden wij niet alleen belangrijk voor de planeet, maar ook voor de portemonnee. Met de steeds duurder worden gas- en elektraprijzen, is het van belang om je huis te verduurzamen. En dat is onze specialiteit! Door onze op-maat-gemaakte adviezen, weet jij snel wat er nodig is om jouw huis of bedrijfspand te verduurzamen.

Diensten

Warmtepompen
Warmtepompen zijn de toekomst van duurzaamheid. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater.

Zonnepanelen
Of u nu een nieuwbouwhuis betreed of uw bestaande woning wilt verduurzamen, zonnepanelen zijn de oplossing.

WTW installatie
Een warmteterugwinning-installatie gebruikt restwater en warmte lucht, om koud water of koude lucht op te warmen.

Advies op maat
Geen enkel huis of bedrijfspand is hetzelfde. Daarom komen wij graag in contact, om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Wij kijken naar de staat van het huis of bedrijfspand, bespreken de wensen en maken op basis van de informatie, een op-maat-gemaakt plan voor verduurzaming. De laatste tijd zien wij steeds vaker dat er gekozen wordt voor zonnepanelen, in combinatie met een warmtepomp. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de opgewekte energie en houdt je de gasrekening laag. Wij adviseren en ondersteunen ook als woningen volledig van het gas af willen. Van der Weerd Installatiebedrijf heeft de focus op duurzaamheid!

Contact?
Ben je geïnteresseerd in de verduurzaming van jouw huis of bedrijfspand, neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder. Met onze kernwaarden Duurzaamheid, Vertrouwen en Klantgerichtheid, streven wij altijd voor het beste resultaat.