uw duurzame installateur

Water, gas en riolering

Water 
Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in het aanleggen van waternetwerken, leidingwerken en de aansluiting van sanitaire installaties? Dan zit u bij Van der Weerd Installatiebedrijf goed! Wij assisteren u graag in een duurzame oplossing.

Onze gespecialiseerde monteurs helpen u graag met het aanleggen van een nieuw waternetwerk. Ook bij het inbouwen of aanbouwen van sanitaire voorzieningen, zoals een toiletgebouw helpen wij u graag. Wij bekijken altijd in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden, voordat wij tot een plan komen. Niets is belangrijker dan maatwerk en er bestaat geen standaard oplossing voor onze dienst.

Gas en water vormen in alle huishoudens een basisvoorziening. Het aanleggen van installaties is een zeer nauwkeurig werk en moet volgens de gestelde voorschriften worden aangebracht. Van der Weerd is erkend installateur en legt water en gas technische installaties aan. Hierbij hebben we betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Gas
Bij het aansluiten van nutsvoorzieningen, zoals gas, komt nogal wat vakkundige kennis kijken. Van der Weerd Installatiebedrijf heeft gespecialiseerde werknemers in dienst, in bezit van alle benodigde certificaten. Wij helpen graag mee in het ontwerpen, inbouwen of inbouwen van de benodigde gas-installaties. Denk hierbij aan leidingwerk, omleggen van leidingen of nieuwe aansluitingen verzorgen.Ook als u van het gas af wilt, is Van der Weerd de juiste partij. Wij denken graag met u mee om de overstap te maken naar duurzame energie. Denk aan de combinatie tussen bijvoorbeeld zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor start u per direct met een duurzamer leven. Dit scheelt niet alleen aanzienlijk in de portemonnee, ook draagt u bij aan een gezonder klimaat. Een win-win situatie!

Neem contact op met Van der Weerd Installatiebedrijf om te bekijken hoe wij u kunnen helpen met gasvoorzieningen, of als u juist van het gas af wilt!

 

Riolering
De aanleg van een goed riool is voor elk bouwproject of bedrijfspand essentieel. Iedereen weet wat er kan gebeuren als de riolering niet juist of kwalitatief wordt aangelegd, met alle gevolgen van dien. Van der Weerd Installatiebedrijf is de specialist op het gebied van rioleringen en adviseert u graag over de mogelijkheden van het aanleggen, vervangen of verbeteren van de riolering binnen uw project.

Wanneer de riolering op de juiste wijze is aangelegd, verloopt de doorstroming van het afvalwater optimaal. Dit is van belang, aangezien een probleem met de doorstroming tot verstoppingen en rioolstank kan leiden. Vooral tijdens de aanleg van de riolering, dient er een op-maat-gemaakt plan gemaakt te worden, waarbij goed nagedacht wordt over de plaatsing en diepte.

Wij denken graag met u mee en adviseren graag over de juiste aanpak voor het aanleggen van nieuwe rioleringen in (grote) projecten. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar de juiste verwerking van de riolering en daarmee zorgen dat het project doeltreffend kan worden gestart.

Contactgegevens

Harderwijkerweg 381B
8077 RG Hulshorst

0341 743 802
info@vdweerdinstallatiebedrijf.nl

 

Duurzame Techniek

Installatietechniek

Service & Onderhoud

Van der Weerd Installatiebedrijf   Algemene voorwaarden