Fujitsu Alfea Extensa A.I. 8 lucht-water warmtepomp met 300 liter Boiler

Prijs exclusief BTW:
Prijs inclusief BTW:
Subsidie: 
Totaal Bedrag:

 

9890,-
11966,90
2850,-
9116,90

 

Deze Fujitsu Alfea Extensa A.I. 8 lucht-water warmtepomp split unit zorgt op efficiente en snelle wijze voor verwarming en warmwater in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Zo kunt u uw huis verwarmen met een energiezuinige totaaloplossing voor CV en tapwater! De Fujitsu Alfea Extensa A.I. 8 binnenunit, binnenunit is daarnaast zeer compact met een hoogte van 847 mm en een oppervlakte van 448 & 477 mm.

Subsidie warmtepomp
Voor deze ISDE warmtepomp is een susidie mogelijk van € 2850, wat de warmtepomp kosten in aanschaf aanzienlijk verminderd.

Werking warmtepomp
De warmtepompboiler heeft een laag energieverbruik met een hoog rendement van 4,43/7,25 COP en energielabel van A+++/A++, voor duurzaam verwarmen.

Alfea Extensa AI R32|
Categorie: All-electric lucht/water warmtepompen

Deze Alfea Extensa warmtepomp met koudemiddel R32, werd speciaal ontworpen om zo goed mogelijk aan de behoeften van thermisch comfort in nieuwbouw- en renovatiewoningen te voldoen. De Alfea Extensa onderscheidt zich door een constant hoog rendement en een laag jaarverbruik aan elektrische energie.

 

Werkomschrijving:

  • – Demonteren aanpassen bestaande cv-ketel en installatie 
  • – Monteren aansluiten Fujitsu Alfea Extensa warmtepomp
  • – Monteren aansluiten technische installatie volgens principe schema/tekening. 
  • – Inregelen installatie

Houd er rekening mee dat de werkelijke besparingen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals
de locatie, oriëntatie van de panelen, de efficiëntie van de panelen en het energieverbruik van het huishouden.

Het is altijd het beste om contact op te nemen met ons om een nauwkeurigere berekening te krijgen op basis van uw specifieke situatie.

Productomschrijving
Deze Alfea Extensa warmtepomp met koudemiddel R32, werd speciaal ontworpen om zo goed mogelijk aan de behoeften van thermisch comfort in nieuwbouw- en renovatiewoningen te voldoen. De Alfea Extensa onderscheidt zich door een constant hoog rendement en een laag jaarverbruik aan elektrische energie.

Coaxiale warmtewisselaar
De unieke coaxiale warmtewisselaar maakt onze warmtepompen zeer robuust en zorgt voor een constant hoog rendement over de levensduur van het product. De warmtewisselaar met geïntegreerde buffer van 16 liter en de slimme regeling ontdooien de warmtepomp probleemloos, ook bij extreme weercondities. De coaxiale warmtewisselaar is ongevoelig voor vuil (vuil bezinkt in de buffer van de warmtewisselaar en kan worden afgetapt) wat het systeem efficiënt en betrouwbaar maakt. De warmtewisselaar verzekert een optimale warmte-uitwisseling met een constant rendement over de gehele levensduur van het product. De geïntegreerde buffer zorgt er tevens voor dat de warmtepomp in veel gevallen zonder extern buffervat toegepast kan worden over de gehele levensduur van het product.

Bediening en beheer met je smartphone
Deze serie is voorzien van de nieuwste Atlantic bedieningsinterface Navistem 400S met zelf aanpasbare menu’s en een Easy Start functie voor een snelle configuratie. Daarnaast kunt u optioneel gebruik maken van de Cozytouch applicatie, om via uw smartphone het thermisch comfort in uw woning te regelen, uw afwezigheden te beheren en uw verbruik te visualiseren.

Weersafhankelijke regeling met buitenvoeler
De warmtepomp heeft een efficiënte stooklijnregeling op basis van de gemeten temperatuur van de buitenvoeler. Hierdoor is een constante binnentemperatuur gegarandeerd.

Koeling
Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2).

Kit prefab leidingwerk
Kit prefab leidingwerk is een uniek hydraulische verbindingset waarbij het koperen leidingwerk en de hydraulische componenten zijn voorgemonteerd op een PVC-plaat. Dit vereenvoudigt de voorbereiding van de verbindingen. Teflon™-afdichtinge garanderen de waterdichtheid. De kit is verkrijgbaar voor aansluiting rechts of links, en voor 1 of 2 zones.

Bivalent oplossing Alfea
In bestaande woningen zijn de radiatoren meestal gedimensioneerd op de hoge watertemperatuur van een cv-ketel. Door toepassing van een bivalentkit kan de Alfea gecombineerd worden met een bestaande cv-ketel. Een goede eerste stap voor bestaande woningen die in de toekomst naar all-electric willen overschakelen.

Sterke prestaties
Deze warmtepompen blinken uit op het vlak van energierendement. Deze prestaties worden mede gerealiseerd door de doorontwikkelde DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar. De toestellen produceren moeiteloos warm water van 55°C en werken tot een buitentemperatuur van -20°C. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming.

Sanit tapwaterboiler voor warmtepompen.                                                    

  • RVS tapwater boiler
  • Verkrijgbaar met enkele of dubbele spiraal 
  • In uitvoeringen 150, 200, 300 liter
  • Met PUR hardschuim isolatie
  • Sensorbuizen inclusief hitte geleidende pasta